WARNilta heavy-user vinssit autoihin

Kaikessa hiljaisuudessa Atlok Oy (WARNin tuotteiden maahantuoja) on aloittanut WARN Zeon Platinium -vinssien myynnin. Uusi sarja ensiesiteltiin SEMA-messuilla Las Vegasissa viime vuonna. Uudet Platinium -sarjan vinssit ovat ainakin ominaisuuksiltaan alansa huippua.ZEON_Platinum_Toyota_FJ_001-1024x683 Päällimmäisenä IP68 -suojausluokan suojaus eli täysin pölytiivis ja täysin vesitiivis 1 metrin syvyyteen.

Toinen iso asia on fiksu kaukosäädin. Siinä on ensinnäkin vedonvapautin, lisäksi kaukosäätämisestä näkee vinssille tulevan jännitteen ja vinssin moottorin lämpötilan. Mikä on erinomainen lisäys. Kaukosäädin kestänee kovaakin käyttöä.warn-zeon-platinum-winch Ulkonäöllisesti se tuo mieleen tämän ydinsodan ja Kobelcon kestävän Ericssonin R250sPro -kännykän. Tiedä sitten voiko WARNin kaukosäädintä käyttää vasarana niin kuin Ericssonin kännykkää. Kaukosäädintä voi ladata joko usb- tai tupakansytyttimen liitännän kautta. Täyteenlataus vie noin 90 minuuttia.

Kolmas ennennäkemätön on vinssissä olevat kaksi 12V jännitelähtöä, johon voi kytkeä esim. LED -apuvalot. 12V on tarkoitettu enintään 200W tehoisille laitteille. Näitäkin kahta lähtöä voi ohjata kaukosäätimestä. Warn on ilmoittanut nostaneessa moottorin tehoa ja samalla vaihteiston välityssuhde on saatu suhteeseen 162:1. Tyhjänä vaijeri tai naru kelautuu rummulle 13,4m/minuutissa vauhdilla.12_platinum Rummun kokoa on kasvatettu ollen nyt 80mm. Rumpu on alumiinia, mutta vahvistettu teräsholkilla. Niin kuin Zeon -malleissa vinssin solenoidiboksi on irroitettavissa, jolloin vinssin korkeus on 200mm versus solenoidi boxin kanssa 267mm. Vinssin pituus on noin 616mm ja leveys noin 182mm. Painoa löytyy esim. Zeon Platinium 10-S 34kg. Lyhenne S tarkoittaa, että vinssi varustettu Warnin Spydura -narulla, jonka vakiopituus on 30m.

Warn suosittelee auton akun kooksi vähintään 650CCA akkua. CCA arvohan on akun kylmäkäynnistysarvo eikä ole muutetavissa Ah arvoksi. Varta esim. suosittelee 650 CCA tilalle 65Ah akkua, kun taas Exide tarjoaa 70Ah akkua.hqdefault Kannattaa tarkistaa. WARN tarjoaa Zeon Platinium vinssejä kolmena eri mallina eli Zeon 10 Platinium, Zeon 10-S Platinium ja Zeon 12 Platinium. Numero tarkoittaa vetovoimaa Ibs -muodossa ja perässä oleva S tarkoittaa kyseessä olevan narulla varustettu malli, vaijeri tekee esim. Zeon 10 Platinium mallissa 10kg lisäpainon.

Niin ne hinnat.. köyhän ei kannata ostaa halpaa eli halvin malli Zeon 10 Platinium ohjehinta on 2 063,00e, muuten vastaava narumallin hinta on 2 397,00e ja 12000lbs maksaakin vaijerilla 2 250,00 euria. Warnin Platinium -vinssit ovat ns. hyllytavaraa. Se pieni miinus tulee siitä, että 24V versioita ei ole ainakaan vielä olemassa.  Kysellä voi jälleenmyyjäverkostolta tai suoraan maahantuojalta Atlok Oy. Tärkeät tiedot Atlokille… puhelin: 010 5484 300, sähköposti: info@atlok.fi ja nettisivut: www.atlok.fi.

 

153 thoughts on “WARNilta heavy-user vinssit autoihin

 1. I believe this is among the most vital information for me.
  And i am satisfied reading your article. However should commentary on some basic issues, The web site taste is wonderful,
  the articles is really great : D. Just right job, cheers

  my web page … sex tube

 2. Hey there! This is kind of off topic but
  I need some advice from an established blog. Is it difficult
  to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure
  things out pretty fast. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you have any
  tips or suggestions? Thanks

 3. 804128 883009We supply you with a table of all the emoticons that can be used on this application, and the meaning of each symbol. Though it may well take some initial effort on your part, the skills garnered from regular and strategic use of social media will create a strong foundation to grow your business on ALL levels. 113518

 4. Päivitysilmoitus: tinderentrar.com

 5. Päivitysilmoitus: free plenty more fish dating

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *