Kunnon maasturinrenkaat maksavat maltaita – vai maksavatko?

MAKSETTU ILMOITUS.

Maastureiden ja mönkijöiden renkaat ovat suhteessa erittäin kalliita. Rungon vaatimukset ja suuri koko tekevät renkaista sinällään kalliita, jonka lisäksi niitä ei ole läheskään yhtä helppo löytää kuin perus henkilöauton renkaita. Hyviä maasturin ja mönkijänrenkaita saa kuitenkin edullisesti netistä.

Mistä löydän netin halvimmat ja parhaat renkaat?

Halpoja paikkoja on useita, mutta hyviä renkaita saa halvalla harvasta paikasta. Yksi näistä harvoista paikoista on Rengas-Outlet. Kilpailukykyisesti hinnoiteltuja hyvälaatuisia renkaita ympäri vuoden. Toinen hyvin vastaavanlainen on Rengas-Guru. Maasturinrenkaiden hinnat ovat todella korkeat varsinkin rengasliikkeissä, sillä niiden on tilattava renkaat omilta tukkureiltaan aina erikseen, kun taas näistä kaupoista ne tulevat suoraan kotiovelle.

Onko renkaiden laadulla niinkään väliä?

On sillä. Vahvarunkoinen ja hyvälaatuinen rengas kuljettaa vaikka kivikon yli ongelmitta, kun taas huonorunkoisen renkaan runko voi pettää tai sen seinämät ovat herkkiä kiven tai osakan raapaisulle. Myös pito on tässä kohtaa suuressa roolissa. Hyvin pitävät renkaat ovat varsinkin talvella erittäin tärkeitä maastureiden suuren massan vuoksi. Suuren massan tuoma suuri liike-energia on hallitsematon ilman kunnollista kitkaa tienpintaan. Myöskään vesiliirtoon ei ole syytä joutua, sillä painava maasturi ei herkästi vesipatjan päälle nouse, mutta kun nousee, se lähtee aivan omille reiteilleen täysin ilman hallintaa. Tämä tapahtuu eri tavalla kuin tavallisessa henkilöautossa. Maasturien tapauksessa vauhtia tarvitsee olla reilusti liikaa, jotta vesiliirtoon ylipäätään päästään, mutta vesiliirto ei ole ikinä lyhytkestoinen eikä lievä.

Miksi ostaisin renkaita netistä?

Renkaiden ostaminen netistä on paljon helpompaa kuin se, että hakisit niitä itse mistään. Maasturinrenkaat ovat ensinnäkin isoja ja painavia. Vaikka maasturissa tilaa jonkinverran onkin, niin maasturista riippuen rengassarja ei silti välttämättä mahdu sisälle. Netistä tilaamalla renkaat voit tilata haluamallesi paikalle, oli se sitten asennuspaikka, kotisi tai vaikka työpaikkasi. Netistä saat myös laajimman valikoiman kaikenlaisia renkaita. Saat kaikkea rouheista off-road renkaista sileisiin katukumeihin, ja kaikkea siltä väliltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *