JEEP sai hinnat

Suomen uusi maahantuoja Fiat Group Automobiles Finland Oy on pikku hiljaa saamassa toimintaansa käyntiin. Nyt voisi odottaa maahantuoja vaihdosten olevan ohi, koska Fiat Group Automobiles Finland Oy on Fiat -konsernin tytäryhtiö. Jeep tulee Suomeen kolmella varastomallilla eli Renegade, Cherokee ja Grand Cherokee. Wrangler -malli jää tehdastoimitukseen. Simo Rosvallin mukaan Wranglerit kuitenkin rakennellaan niin omistajakohtaisesti, että mallien pitäminen varastossa ei ole Suomen myyntimäärissä järkevää. Mutta myös ”rupikonnaa” eli Wrangler Rubiconia saa nyt Suomeen. Renegaden hinnat lähtevät 24 487 eurosta aina 31 491 euroon. Cherokeen hinnat lähtevät 49 900 eurosta ja Grand Cherokeen hintahaitari on laaja 67 985 eurosta aina 149 986 euroon. 

Jeepin EU-alueen myynti on lähtenyt yli odotusten käyntiin. Kärjessä ovat baby-jeep eli Renegade ja Cherokee. Myynti sujuu niin hyvin, että Jeepistä on hieman yllättäen tullut  Fiat -konsernin tukijalka myös Euroopassa. Venäjälläkin Jeep on niitä harvoja, joiden myynti osoittaa reilua plussaa. USA:ssa konsernin eniten myydyt mallit ovat RAM:in pick-up ja Cherokee. 

Videopätkässä viedään uudenkarhea Jeep Cherokee Trailhawk MOABin kuuluisalle Hell’s Gate -reitille.

43 thoughts on “JEEP sai hinnat

  1. PDE5 is an enzyme base principally in the legato musculus of the principal sum cavernosum that selectively cleaves and degrades cGMP to 5′-GMP.
    PDE5 inhibitors are alike in social system to cGMP; they competitively tie to
    PDE5 and stamp down cGMP hydrolysis, therefore enhancing the personal effects of NO.
    This growth in cGMP in the legato muscleman cells is responsible for prolonging an erecting. http://lm360.us/

  2. Päivitysilmoitus: cialis buy online

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *