Honda uudisti CR-V:n, Accord on historiaa

Honda esitteli kuvat ja muutamia teknisiä tietoja syksyllä Pariisin autonäyttelyssä esiteltävästä Honda CR-V:stä. Tekniikka on mennyt uusiksi. Vanha 2.2 -litrainen diesel korvataan uudella 1.6 -litraisella, jonka arvot ovat 160hv ja 258Nm. Perästä löytyy 9 -lovinen automaattivaihteisto. Tällä on pyritty pienempään kulutukseen ja päästöihin. Mielenkiintoista on nähdä onko uuden CR-V:n All-Wheel Drive järjestelmä yhtä onneton kuin mitä ruotsalaisen Teknikens Värld -lehden viimeinen testi osoitti. Hinnat alkaen mallina tarjotaan sitten etuvetoista, jonka keulilla on sama 1.6 -litrainen diesel. Nyt vain säädettynä 120hv ja perässä on kuusilovinen manuaali. CR-V:n myynti on ollut alamaissa ja uudella mallilla pyritään tietysti saamaan myyntikäyrä ylospäin.

Toinen isompi uutinen oli, että Accord -mallin myynti loppuu Euroopassa. Vuodesta 1976 lähtien valmistetun Accordin myynti on tippunut reiluun 13.000 kappaleeseen EU-alueella. Hondan mukaan seuraajaa ei ole tulossa. Eli jos nurkissa on ensimmäisen sukupolven 1976-81 Accord kannattaa pitää huolta, arvo voi nousta arvaamattomaan.

Uudesta CR-V:stä julkaistut kuvat:

2 thoughts on “Honda uudisti CR-V:n, Accord on historiaa

  1. I am commenting to let you know of the great encounter my friend’s daughter found reading your web page. She figured out numerous issues, not to mention what it’s like to have a wonderful giving mood to have men and women really easily have an understanding of selected hard to do subject areas. You really exceeded our own expectations. Many thanks for imparting the interesting, safe, explanatory and even easy thoughts on the topic to Janet.

  2. I’m just commenting to let you be aware of of the exceptional discovery my cousin’s daughter enjoyed going through your blog. She discovered lots of issues, most notably how it is like to have a very effective giving heart to have many more effortlessly fully understand certain extremely tough matters. You really did more than my desires. Many thanks for displaying the helpful, healthy, educational and also easy thoughts on the topic to Gloria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *