Vuoden viimeinen 4×4 Maailma joulu lukemiseksi, ilmaiseksi !

Lehden vuoden viimeinen numerokin on lähtenyt tilaajille postiin tämän viikon maanantaina. Postin nopeuteen emme ota tässä yhteydessä kantaa, mutta meille on ilmoitettu, että lehdet pitäisi olla perillä perjantaihin 20.12.2019 mennessä. Uutta numeroa ei ole saatavissa Lehtipisteissä.

Meillä lehden piirissä on jo pitkään ollut puhetta siirtymisestä nykyaikaan eli Internettiin. Ja niinpä lehti on nyt luettavissa ja ladattavissa netistä. ILMAISEKSI. Syy ilmaisuuteen on, että kyseessä on ensimmäinen ns. koeversio, joka on tehty hyvin peruspalikoin. Katsomme nyt, miten nettilehti saa lukijoita ja minkälaisia kommentteja se saa aikaiseksi. Jatkossa on tarkoitus julkaista lehti internetissä maksua vastaan, mutta ne jotka haluavat paperiversion saavat sen myös jatkossa.

Internetissä on lehdestä kaksi versiota on pdf -muotoinen lehti, joka on tarkoitettu lähinnä tietokoneille ja ns. Flipbook -versio, joka on tarkoitettu älypuhelimille ja tableteille. Lehden saaminen ilmaiseksi edellyttää vain, että lähetät tahtotilasi sähköpostilla osoitteeseen toimitus@4x4maailma.fi, saat paluuviestinä samasta osoitteesta linkit lehden lataamiseksi tai selaamiseksi netissä. Paluuna saat molemmat linkit, joiden kautta voit ladata tai katsella selaimella lehteä. Palvelu on tuotannossa, joten voit pyytää lehden vaikka heti!

tv. 4×4 Maailma toimitus

 

 

Kommentointi on suljettu.