Uusi numero 2/2021

Vuoden viimeinen numero postitetaan tilaajille 13.12.2021.Lehtipisteissä se on saatavissa saman viikon lopulla. Jos tilaat lehden 5.12.2021 mennessä saat numeron postilaatikkoosi. Lehti on paksu eli reilut 100 -sivua luettavaa. Irtonumeron lähimmän myyntipaikan löydät tästä.

Esittelyssä: Polaris -mallisto vuodelle 2022 Viime vuonna Polaris uudisti Sportsman -malliston. Nyt olivat vuorossa rinnanistuttavat ja sähkömönkijät ovat oven takana tulossa.

Esittelyssä: Can-Am -mallisto vuodelle 2022 Can-Am vuosi 2022 tarjoaa lisää tehoa, mukavuutta, uutta kytkintä ja 100% lukon etupäähän.

Koeajossa: CFMOTO C FORCE 625S ja C FORCE 625 Touring T3b CFMOTOn 625 -kuutioiset ovat nousseet suosioon. Etsimme suosion syitä ja eroja lyhyt vs. pitkä ominaisuuksissa. Tiellä ja maastossa.

Testissä: Finman – puunkäsittelyn helpottajat Testasimme Finmanin halkosirkkelin, klapikoneen ja oksasilppurin. Tulosta syntyi.

Testissä: Iron Baltic 2 in 1 mönkijän kauhasarja Iron Baltic kehitteli monitoimilaitteen mönkijän keulalle, kauha/puskulevy yhdistelmän. Monitoimilaite oli pitkässä testissä Pohjanmaalla. Tekeekö sillä mitään?

Koeajossa: Isuzu D-MAX SpaceCab Tdi 4WD 6AT LS Isuzu uudisti pickupinsa kokonaan. Kiskoimme Isuzulla maksimikuormaa, ajoimme maastossa kuin maantielläkin, jotta saisimme selville mitä vaikutuksia muutoksilla on ollut.

Koeajossa: Mercedes-Benz GLC 300de 4Matic Mercedes ei hylkää “dieselgaten” jyräämää dieseliä. Koeajoimme Mercedeksen diesel plug-in-hybridin ja samalla selvisi onko dieselillä vielä tulevaisuutta?

Koeajossa: Ford Mustang Mach-E AWD 98 Ford Mustang on merkin ensimmäinen vakava yritys sähköautomarkkinoille. Mutta, puukottiko Ford samalla itseään selkään?

Koeajossa: Polaris Sportsman 570 EFI 4×4 West Coast ATV Edition Kuinka tehdä hyvästä vielä parempi. West Coastin ATV Edition näyttää kuinka pienillä, mutta tarkoin harkituilla muutoksilla saadaan hyvästä vieläkin parempi. Ilman, että kustannukset karkaavat.

Koeajossa: Segway Snarler AT6 L EPS FULL VERSION T3bSegway on uusin merkki maamme mönkijämarkkinoilla. Nykyisin merkin takaa löytyy matkapuhelinjätti Xiaomi. Koeajoimme Segwayn niin maastossa kuin maantielläkin. Ajojen jälkeen on yhteenvedon paikka.

4×4 Maailma tutkii: Putinin asevoimatNeuvostoliiton hajottua, hajosi myös maan armeija ja aseteollisuus. Putinin aikakaudella, Venäjän armeijaa on uudistettu koulutusta ja sodankäynnin strategioita myöten. Uusien tekoälyyn ja robotiikkaan perustuvien aseiden kehittelyyn on käytetty myös surutta rahaa. Tulokset näkyvät.

Kommentointi on suljettu.